Fiind prezenti pe piata de rent a car din Suceava si Botosani de la inceputurile acestui domeniu de activitate in Romania, Inchirieri Auto Cepema intelege foarte bine nevoile clientilor in situatia inchirierii unei masini. Asemeni rezervarii unei camere de hotel, inchirierea masinii presupune atentie la detalii precum confort, siguranta si pret. Am tinut cont de toate aceste aspecte in constituirea flotei noastre de autovehicule si in stabilirea preturilor pentru inchirierea masinilor, in acelasi timp intelegand sa ne diversificam oferta, punand la dispozitia clientilor nostri servicii suplimentare precum inchirierea de masini pe termen lung, transfer aeroport sau chauffeur drive (inchiriere masina cu sofer) care desi sunt specifice domeniului rent a car sunt foarte rar intalnite pe piata inchirierilor de masini din Suceava si Botsani. Va invitam sa vizitati pagina de servicii a site-ului nostru pentru a afla detalii cu privire la fiecare serviciu in parte.

Indiferent daca va doriti o masina de clasa mica pentru a face fata traficului tot mai aglomerat din oras, o masina de clasa medie sau mare pentru organizarea unei excursii in afara orasului impreuna cu cei dragi ori o masina de lux pe masura imaginii dobandite de dumneavoastra in mediul de afaceri, , Inchirieri Auto Cepema  va pune la dispozitie exact masina de care aveti nevoie si o serie de servicii conexe ce vin sa raspunda nevoilor dumneavoastra.

Va invitam sa consultati oferta de masini din flota , Inchirieri Auto Cepema  puse la dispozitia dumneavoastra, pentru a alege modelul ce corespunde nevoilor dumnevoastra si a afla tarifele practicate de compania noastra.

Suntem constienti ca apelarea la o companie de rent a car apare de cele mai multe ori anterior sosirii dumneavoastra intr-un anumit oras, motiv pentru care, va oferim posibilitatea de a rezerva online modelul dorit precum si serviciile conexe inchirierii de masini.

Noi credem ca oferta  de inchiriere masini, raspunde cel mai bine necesitatilor clientilor nostri, dand dovada de flexibilitate si rapiditate in inchirierea masinilor prin eliminarea formalitatilor excesive existente uneori in domeniul rent a car. Pentru a va convinge, va rugam sa consultati Termenii si Conditiile , Inchirieri Auto Cepema.

Va stam la dispozitie pentru oferirea oricaror detalii suplimentare, atat la sediile Inchirieri Auto din Suceava  si Botosani cat si la numerele de telefon si adresele de e-mail din pagina de contact.

ADRESS from SUCEAVA

Strada Ana Ipătescu 4, Suceava, Romania

(landmark: bus stop "Banca")

ADRESS from BOTOSANI

B-dul Mihai Eminescu nr. 2, Botosani, Romania

(landmark: Carrefour Botoșani)

0740 406 431

0744 953 397

rentacarcepema@gmail.com

CEPEMA RENT A CAR AGENTIA SUCEAVA

B-dul Ana Ipătescu nr. 4
(punct de reper stația autobuz Bancă)

0740 40 64 31

CEPEMA RENT A CAR AGENTIA BOTOȘANI

B-dul Mihai Eminescu nr. 2
(punct de reper Carrefour Botoșani)

0740 40 64 31

Pin It on Pinterest

Share This